fietsverzekering rijwielhandel ferdi haarlem

Uw fiets prima verzekerd!

ANWB is dé hulpverlener van Nederland, ook voor fietsend Nederland. Een fietsverzekering van ANWB dekt schade en diefstal van uw fiets. En dat kunnen we allemaal direct in de winkel voor u regelen.

Met de fietsverzekering van de ANWB zijn zowel nieuwe- als tweedehands fietsen goed verzekerd. Voor elektrische fietsen gelden extra gunstige voorwaarden. Met de fietsverzekering van de ANWB heeft u altijd de juiste dekking.

De ANWB fietsverzekering biedt de keuze uit twee dekkingen: Basis en Compleet.

De Basisdekking verzekert schade als gevolg van diefstal van de fiets of een poging daartoe. Als de fiets in de eerste drie jaar wordt gestolen, vergoeden wij 100% van het verzekerd bedrag.

De Compleet-dekking dekt diefstal, maar ook schade aan uw fiets door een ongeval of valpartij. Met deze dekking bent u tevens verzekerd van rechtsbijstand bij het verhalen van schade en krijgt u een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval met uw fiets. Deze dekking heeft naar keuze een looptijd van 3 of 5 jaar.

Sluit nu bij ons een fietsverzekering af en profiteer van deskundig advies.

Een fietsverzekering afsluiten is bij Rijwielhandel Ferdi is binnen 5 minuten geregeld. Wij berekenen vrijblijvend uw premie.

Basis

1 jaar

Compleet

3 jaar

Compleet

5 jaar

Diefstal
Beschadiging  
Rechtsbijstand  
Ongevallen